Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
Färskskinka är mycket mört, trots att det är magert kött. Skinka. Skinka. Skinkgryta 300 gr färskSkinka 2 dl Kantareller i bitar 50 gr Smör 2 dl Crème Fraiche 1 dl Vitt Vin 1 msk Tamarisoya 1 tsk Fransk Senap 2 msk hackad Gräslök 1 msk hackad Citrontimjan Havssalt och nymald Vitpeppar Skär skinkan i 2×2 cm stora bitar. 300 gr färsk
) med lufttorkad skinka, soltorkad tomat och färsk vitkål. Dessutom passar denna pumpagnocchirätt perfekt till grillat om man är på det humöret – uteslut då gärna den lufttorkade skinkan
Skär rökta skinkan i strimlor, hacka löken och fräs tillsammans lätt i en stekpanna. Häll skinka, lök och broccoli n i den färdiggräddade pajformen och häll över äggstanningen, fördela resten av västerbottenosten ovanpå