Lägg paprikahalvorna i en ugnsfast form och fyll dem med färsen. Strö över osten och gratinera i övre delen av ugnen, ca 10 minuter. 1 st röd paprika. 1 st paprika. 2 dl riven ost
Riven ost till gratineringen. Dela paprikorna på längden och kärna ur, behåll dock gärna ”kvisten”, jag brukar försöka dela paprikorna så att även ”kvisten” dels mellan paprikahalvorna
riven ost. FÄRSFYLLDPAPRIKA. Strö över litet riven ost mot slutet av stektiden. riven ost. Färska paprikor är på hösten ganska billiga och då kan man försöka få tag på några stora exemplar och fylla dem med t ex köttfärs
Kärna ur och tärna paprikan. Fräs lök och paprika i lite matfett tills det är mjukt och glansigt. Strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter eller tills osten har fått fin färg. 1 st paprika
Kärna ur och tärna paprikan. 11 st paprika. 12 st squash 350 g köttfärs 1 st paprika 1 st gul lök 1 dl crème fraîche 2 tsk kinesisk soja 1 tsk salt 1 krm peppar Ugn. 1Fräs lök och paprika i lite matfett tills det är mjukt och glansigt. Strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter eller tills osten har fått fin färg
Här dyker vi upp igen som gubben och gumman ur lådan och bjuder er på den gamla klassikern färsfylldpaprika som andas nostalgi och barndom, i alla fall för vår del
Färsfylldpaprika med tomatsås och mathavre + sallad. GA_googleAddAttr("Tag", "paprika"). Här kan man förstås ha på ost, om man gillar det, innan gratinering
Häll ner den finhackade grillade paprikan. Paprikorna toppas med ost mot slutet och vi serverade dem med couscous kokt i buljong och lite majskolv på bit