För variationens skulle serverade jag min koreanska färs med wokade grönsaker och ägg. Koreansk färs med ris är en favoriträtt här hemma som mina barn älskar
Stek färsen grynig. Apropå äta hälsosamt så kommer här en pastagratäng fylld med grönsaker, fiberpasta och härliga kryddor, och till det en vitamin-och mineralrik sallad
½ kruka färsk basilika, grovhackad (eller klippt). Fräs färsen (utan vare sig olja eller matfett då färsen frigör fett under stekning) tills den nästan är genomstekt
Fräs grönsakerna i olja i i en gryta. Idag åt vi en god gryta till middag, Färs bourguignon. Stek köttfärsen på medelstark värme under omrörning tills den bli grynig
Blanda sedan med färs, salt, peppar och ägg till en smet. spara oljan) fint och blanda ner i färsen. Forma färsen till järpar och linda in varje i en baconskiva
Grönsaker, pitabröd och färs klart att serveras. I pitabröd med grönsaker och mozarella passade maten utmärkt att äta i soffan framför en film medan elden sprakade i kaminen
med wokade nudlar och grönsaker, eller som fyllning i vårrullar eller dumplings. Servera färsen t. Stek färs tillsammans med chili på medelvärme i smör eller olja i stekpanna i ca 5 minuter. Tillsätt soja, honung, risvinäger, pressad lime och färsk riven ingefära och fräs ca 3 minuter till under omrörning. 1 paket Hälsans Kök Färs. 2 msk färsk riven ingefära