Fänkålsdoftande recept

Fänkålsdoftande Musselsoppa

Fänkålsdoftande Musselsoppa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 kg blåmusslor , färska med skal 5 st Schalottenlök(ar) 3 st vitlöksklyfta(or) 3 msk smör 0,3 st fänkål 3 dl vitt vin , torrt, 12 % 3 msk fiskfond 3 dl grädde 2 dl vatten 1 bladpersilja Köp receptet

Midsommar och ekologiska snapsar

Å härliga midsommar. Trevliga vänner, god mat samt både sol och regn – vad mer kan man önska. Till förrätt blev det matjesill, gräddfil, gräslök och potatis
Fänkålsdoftande Musselsoppa

Fänkålsdoftande Musselsoppa

Gör så här. Borsta och skölj musslorna väl. Kasta de musslor som inte sluter skalet när man knackar på dem

Fänkålsdoftande Musselsoppa

Gör så här. 1. Borsta och skölj musslorna väl. 2. Kasta de musslor som inte sluter skalet när man knackar på dem

Fänkålsdoftande Musselsoppa

1. Borsta och skölj musslorna väl. 2. Kasta de musslor som inte sluter skalet när man knackar på dem. 3. Skala och finhacka lök, vitlök och fänkål, fräs mjukt i smör
Soppa med piffklick

Soppa med piffklick

Fänkålsdoftande fisksoppa med apelsinmajonäs4 portSoppa. Den här enkla soppan kokade jag utan tanke på att den skulle kunna bli bloggmaterial

Snälleröds ekologiska snapsar

Snälleröds ekologiska snapsar. juni 20th, 2013 | Posted by matochbakverkstan in Dryck | Förrätt | Produktinfo