entrecote. halloumi. entrecote. Gör rörorna, smörstek halloumin och grilla köttet. Bred på smöret, lägg på sallad, rostad paprika, halloumi, fetaostsås och kött
Halloumifyllda aubergineskivor, eller auberginelindad halloumi om du föredrar det, läggs ovanpå tomatbulgur och så på med parmesan innan allt gratineras i ugnen
Entrecote och köttfärslimpa i all ära, men ibland vill man lyxa till det utan kött. För någon vecka sedan gjorde jag dessa, kanske inte så estetiskt vackra, men ack så goda morots- och halloumibiffar
Det enda jag kompletterade med var stekt halloumi som vi hade liggande i båtkylen. Efter vår första längre resa med båten gav jag er värdefulla och uppskattade tips på hur man kan tänka och göra med maten ombord
Grill så blir det en fin, tjock skiva entrecote, den smaken är svårslagen. En förrätt baserad på vår vegetariska vinnare, Sötpotatis med fetaost, marinerad halloumi och pico de gallo
Grillad entrecote MR med friterade potatisklyftor och hemmaslagen Bearnaisesås. Grillad Entrecote. Temperaturspannet för entrecote är 55-70°. GRILLAD HALLOUMI, PAPRIKA, ÄRTOR & JORDGUBBSSALLAD 150 g smör
Vi äter gärna grillat, grillar ganska ofta tycker jag under vår- och sommarsäsongen, och älskar god mat men trots det så har vi aldrig grillat annat än diverse olika köttbitar, allt från entrecote till fläskfilé, kyckling, hamburgare och diverse korvar så klart samt en hel del olika tillbehör som champinjoner fyllda med ädelost, baconlindad halloumi, majskolvar á la New York och sparris med parmesanost och pinjenötter
Baconlindad halloumi och lök som tillbehör. Förra fredan så blev det plankstek här hemma det är ju så himla gott och inget man blir less på i första taget