Låt paellan bli varm. Skala och hacka löken. Fräs den med saffran i en gryta med olja på medelvärme. Tillsätt ris och vatten, och låt sjuda på svag värme i ca 20 minuter
När jag var i Valencia (paellans huvudstad) för några månader sedan fick jag prova på äkta paella som tillagades över öppen eld och serverades i stora gjutgärnspannor
Det är så gott och så enkelt att göra. Det blir näst intill en kylskåpsrensning när man gör Paella. I den här använde jag mig av jasminris istället för långkornigt ris
En enkelpaella med kronärtskockshjärtan och vita bönor men så tillräckligt. Paella i Roda de Bera. I juni var jag i Spanien för första gången, vi hyrde hus och givetvis fanns en paella(panna) där
Men det är samtidigt inte enkelt som konsument att varken välja eller äta rätt. Lägg sedan på några kvistar rosmarin på toppen av paellan och täck sedan stekpannan med ett lock eller med aluminiumfolie om du inte har ett lock till pannan
PAELLA FRÅN VALENCIA. Paella är den perfekta bjudrätten för många gäster och gående bord. Låt musslorna sitta kvar i sitt skal när du lägger dem i paellan
Djupdök i frysen och hittade en förpackning med skaldjurspaella från i juni. men jag rekommenderar nog ugnsbakad citron, det hade passat lite bättre till paellan
Hyfsat enkelt, nyttigt och dessutom billigt. Pad thai, paella, pyttipanna, stekta abborrfiléer. Sataysås eller jordnötssås som det heter på svenska är busenkelt att fixa själv