Vispa grädden lätt och vänd ner yoghurten. )Jag satt och bläddrade igenom lite bilder från förra året och sprang då på den här desserten som jag ännu inte bloggat om
men för bövelen, kom med ett enkelt tips då. Först ut är kolapaj med flingsalt, till det en yoghurt smaksatt med florsocker och sen några röda vinbär till
En lite lättare alternativ helt enkelt och tillsammans med syrliga rabarber där man förnimmer kardemumman svagt och knaprigt havrecrunch på toppen slukades denna dessert hur snabbt som helst av oss alla [utom M så klart som aldrig någonsin skulle få för sig att provsmaka någon dessert som inte är kladdkaka typ, haha]
Häll yoghurten i botten på 6 ugnssäkra glas, typ duralex. 6 dl Arla® mild yoghurt. Sätt ugnen på grill. Skär jordgubbarna i bitar och blanda med socker, apelsinskal och -saft
Grekisk yoghurt med hallonpuré, färska hallon och frystorkade hallon. Den här ”desserten” har jag ätit till kvällis flera ggr denna veckan, så enkelt men så gott
Den passar perfekt efter en stor middag då man vill avsluta med något enkelt. Min mamma fyllde år igår och då önskade hon någon dessert med citron, vilket är hennes favorit