Uppvispat ägg. ENGELSKA SCONES I LÅNGPANNA. Vispa ihop smör och strösocker i en bunke och vispa ner uppvispat ägg (ägget som blir över använder du till topping)
Lägg en tredjedel av mjölet i en skål. Smält matfettet, låt kallna och blanda sedan socker, kanel, russin(korinter), apelsinskal och de uppvipade äggen
Skala äggen och lägg i en glasburk med lock. Ni har nu rosa ägg som håller i månader i sin lag. Koka äggen 8-9 minuter och kyl av dem. Ställ i kylen ca 14 dagar, peta gärna runt äggen om de vill flyta upp de första dagarna. 8 ägg
Det är så jäkla gött att ta en paus från plugg ibland (sitter och läser ändlöst många akademiska artiklar på engelska om konflikter, fred, och krig i världen - tunga saker)
Häll sedan i äggen, mjölken och mandelessensen och vispa till en slät smet. Dessa muffins kommer ursprungligen från England och påminner om många små engelska bakverk till både utseende och smak
Vispa ägg, socker och vaniljextrakt i en stor skål med en elvisp på medelfart tills det bleknar och tjocknar, 3-5 minuter. Vispa i den smälta chokladen på låg fart till allt är väl inblandat, tillsätt sedan mjölblandningen i 3 omgångar med gräddfil mellan, börja och sluta med mjölblandningen blanda tills varje tillägg är precis inblandat. Lägg ett lager på ett tårtfat eller en stor tallrik och bred ut 3½ dl av frostingen på. Upprepa med 2 lager till, lägg på sista lagret av kakan sedan och bred frostingen på kakan och sidorna av kakan med frostingen som är kvar. 4 stora ägg