Stek färsen i olivolja, tillsätt rosmarin och timjan samt den rivna vitlöken och stek i ytterligare någon minut (så att dofterna fyller köket), tillsätt de rivna morötterna, stjälksellerin och löken – rör om, låt stå några minuter på medelhög värme
Skiva zucchini och vitlök tunt och fördela jämnt över hela pizzan. Va, så många vitlöksklyftor. 1 dl valfri tomatsås - jag använde en engelsk tomatsås med extra smak av senap. 5 - 6 stora vitlöksklyftor. 1 dl valfri tomatsås - jag använde en engelsk tomatsås med extra smak av senap. 5 - 6 stora vitlöksklyftor
Bland annat har jag tagit intryck av ett engelskt recept för fruktfyllda revbenspjäll… Till er som inte äger en römertopf (lergryta) kan jag bara säga
Nu har de även kommit ut med en ekologisk version av sin vanliga grönsaksfond och en asiatisk fond med ingefära, chili och vitlök samt faktiskt också veganmärkt sina fem växtbaserade fonder (Scharlottenlöksfonden, kantarellfond, asiatisk, grönsaks och ekologisk grönsaksfond) – så de har verkligen vässat sitt vegogame på senaste
Gnid in köttet med salt, svartpeppar och vitlök. 2-3 krossade vitlöksklyftor. Sätt ugnen på 125 grader. Stek i ugn till innertemperatur 55 grader (röd) eller 60 grader (rosa)