Dragonsås recept

Dragonsås

Dragonsås

dragonsåsen med en stavmixer innan servering. 50 gram smör. 12 msk vetemjöl. 11 dl mjölk. 12 dl grädde. 11 dl crème fraiche (eller mer grädde)
Dragonsås

Dragonsås

Skala och hacka löken. Koka lök, vatten, vinäger och dragon i en kastrull i 10 minuter. Sila bort hälften av löken
Dragonsås

Dragonsås

Jag gillar mat som är lätt att laga och det är verkligen denna sås, den är jättegod och påminner en hel del om bearnaisesås fast godare
Dragonsås

Dragonsås

Koka upp crème fraîche och vispgrädde. Tillsätt smöret och låt smälta. Blanda i pressad citron och örterna
Snabbtillagad dragonsås

Snabbtillagad dragonsås

Häll i creme fraiche i en kastrull och låt det koka upp. När det kokar, ha i buljongtärningen och all dragon och rör om
Dragonsås

Dragonsås

Foto. Karin / Bevemyrs blogg. Om du precis som jag tycker om dragon så kommer du att älska den här såsen
Dragonsås

Dragonsås

Koka upp buljongen, blanda äggulorna och crème fraiche. Tillsätt sedan crème faricheblandningen i buljongen och salt, peppar och lite socker, koka upp det
Dragonsås

Dragonsås

Värm upp crème fraiche och buljongtärning i en kastrull, Oavsett om det står att crème fraiche är kokbar så låt den inte koka upp, sjuda lite går bra
Dragonsås, annan överraskning och semester

Dragonsås, annan överraskning och semester

Grillad pepparbiff och grillade sparrisar, både gröna och vita och till det en dragonsås. Dragonsås. Nu äntligen har stunden kommit, vi har semester
Vildsvinsfilé i gräddig dragonsås

Vildsvinsfilé i gräddig dragonsås

Börja med att ta fram fileérna ett par timmar innan du ska steka dom så de är rumsvarma. Putsa köttet rent från hinnor och fett