Dijonsenapssås. Idag får ni tips på en riktigt god sås som dessutom går supersnabbt att laga till. Passar till olika typer av kötträtter, vilt, nöt, fläsk, köttfärs
Rumstemperera köttet. Torka av köttet och skär det i tunna strimlor. Hetta upp en stekpanna med 1 msk smör och stek hälften av köttet hastigt i den heta pannan, ca 2 minuter
Kall dijonsenapssås. Kall dijonsenapssås. I går gjorde jag en storhandling, ni vet en sådan där storhandling då man hade behövt en megasuperdupervagn och gärna bärhjälp
Oxfilépasta i dijonsenapssås. Det blir ju alltid ett par ändbitar över när man styckar en oxfilé i portionsbitar som i min mening är för tunna för att stekas som de är
Dijonsenapssås. Hösttider och vad passar väl bättre än vilt. Nu är säsong för bland annat hjort och vi köpte riktigt fin hjortfilé från lokala slaktarn och fick till en riktig superrätt om jag får säga det själv
Rumstemperera köttet. Torka av det med hushållspapper och salta och peppra. Stek köttet i matfett, som slutat fräsa och börjat ta färg, ca 3 minuter per sida
Recept. Gäst. ons, 2013-06-12 09. 43. 10min. (0). Rör ihop ingredienserna och låt koka upp på svag värme. När den blir het, blir den helt slät och då är den färdig att servera