Ordentligt mixade digestivekex är A och O för en bra botten. 14 digestivekex100 g smör600 g naturell färskost2 dl strösocker1 krm vaniljpulver0,25 dl vetemjöl0,75 dl yoghurt (gärna med smak av vanilj)2 msk dulche de leche 1 ägg1 äggula1 dl farinsocker1,25 dl vispgräddepopcorn till garneringGör såhär. 14 digestivekex
300 g digestivekex. 1 dl yoghurt naturell. 300 g digestivekex. 1 dl yoghurt naturell. Sambon fick en kakbok för ett tag sedan som heter ”En nypa socker” och här fanns många recept som ska testas, det första vi testade var en variant på key lime pie
Smält chokladen och blanda med yoghurt. 2 digestivekex. 1 dl matlagningsyoghurt. 2 digestivekex. En efterrättsvariant på vårt tidigare recept på cheesecake med kanelstekta äpplen
Toppa med ytterligare lite hallon och krossade digestivekex. Hallon och yoghurtdessert. Fyll glasen med hälften av yoghurtröran, ta sedan lite hallon och sen resten av yoghurtröran
Vispa grädden löst och blanda den med yoghurt, florsocker och vaniljpulver. Skeda ut yoghurtgrädden över marängbottnen och toppa med urgröpt passionsfrukt