Tårtan är en chokladcheesecake med digestive och oreobotten och citronmousse på toppen. - Vispa kesella, philadelphia, socker och vanilj krämigt i en bunke
Vispa philadelphia och kesella/fromage frais i en skål. 300 g digestive. 2 1/2 dl kesella (jag använde fromage frais). Relaterat 300 g digestive. 2 1/2 dl kesella
Vispa ihop ost, kesella, florsocker och vaniljsocker till en slät kräm. Pia 293 kcal/port 4 port 125 g frysta blåbär 10 digestive fullkorn 2 gelatinblad 250g  kesella 1% 100 g philadelphiaost 5% 3/4 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker Gör så här. 10 digestive fullkorn. 250g  kesella
Toppa med kesellan. 2 msk Kesella Vanilj Frysta eller färska blåbär och hallon 1 digestivekex krossat 1. Krossa 1 digestive och lägg på botten av ett glas 2. kryddor och standardvaror) 2 msk Kesella. 1 digestivekex kross