Blanda ner majonnäs och kryddor och rör blandningen slät. Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta
Finhacka eller mixa pickelsen, blanda i majonnäs, fond, curry och senap. 1 dl majonnäs. Gör så här. Låt pickels rinna av ca 15 min för att remouladen inte ska bli för lös
En tunn skiva surdegsbröd på råg, med generösa mängder pålägg, gärna med en fet majonnäsbaserad sås. Dansk Remoulade Matlagningen går fortfarande på sparlåga här hemma i Östersund, på grund av Cryptosporidium som ännu härjar fritt i vårt vattenledningssystem
Blanda ihop majonnäs, creme fraiche och bostongurka och tillsätt den avsvalnade löken. Serveras här med kokt potatis och hemgjord dansk remouladsås *tungan hänger utanför*
Jag fick en idé om att göra hemmagjort dansk remoulade och fort vart tanke handling. Nu har jag ju fördelen med att ha en dansk här hemma som genast kunde meddela om det verkligen smakade som dansk remoulade eller inte
danskt tema. Blanda creme fraiche, majonnäs och coctailbär och bred sedan över. Blanda majonnäs och creme fraiche och bred över hela tårtan även kanten
Danska smörrebröd, det är något alldeles extra det. Toppa med majonnäs, svart kaviar och dill. När jag besökte vänner i Skåne nyligen hade jag den stora glädjen att besöka Cafe Haack i Broby, där ägarinnan serverar fantastiska danska smörrebröd av högsta kvalitet och till förbluffande humana priser dessutom