Gör så här. Krydda kycklingen med häften av curryn, salt & peppar. Bryn filéerna i smör i en stekpanna. Slå på Bong Touch of Taste grönsaksfond, resten av curryn, vispgrädde och mango chutney i pannan och låt puttra, ca 5-8 min
335,4 kcal15,1 g protein14,8 g fett32,5 g kolhydraterCurrystekt tofu med krämig bulgur, 2 port0,75 dl bulgur1/4 st grönsaksbuljongtärning1/4 paprika (jag tog gul, men blir finare med röd såklart. Currystekt tofu med krämig bulgur, 2 port
Nu har jag hittat ett nytt sätt att krydda och tillaga fläskkotletter. Köttet "rubbas" med curry, paprikapulver, råsocker, salt och svartpeppar innan det bryns i smör och färdigsteks i ugnen
Krydda kycklingen med häften av curryn, salt & peppar. Bryn filéerna i smör i en stekpanna. Slå på Bong Touch of Taste grönsaksfond, resten av curryn, vispgrädde och mango chutney i pannan och låt puttra, ca 5-8 min
Jag är väldigt förtjust i curry, tycker att det passar till det mesta, i dag blir det med lax. Denna rätt är enkel och snabb, du har middagen på bordet inom 30 minuter