4 kycklingbröst. 2 tsk grön currypasta. 4 kycklingbröst. 2 tsk grön currypasta. Efter en del asiatisk inspiration var det dags att ge sig på woken med en ”green curry chicken”
Tillsätt currypasta, limeblad, kanelstång och stjärnanis. Förslagsvis dela låren i två delar var och sedan varje kycklingbröst i tre delar med ben kvar
4 st kycklingbröst. 1. Värm oljan i en wokpanna, eller stor kastrull. Tillsätt currypasten, men var försiktig det skvätter ganska mycket, och stek i 2 minuter under omrörning
3 kycklingbröst / 1,5 msk grön currypasta (Blue Dragon) / 1 msk sambal oelek / 1 tsk vindaloo curry / 1 msk fishsauce / 1 tsk torkade korianderblad / 1 burk kokosmjölk / 300 g frysta juliennegrönsaker / olja att fräsa kryddorna i. Sätt en stekpanna på medelvärme och häll i ca 1 msk olja, lägg ner currypasta, sambal och curry och bryn kryddorna medan du skär kycklingbrösten i tunna, tunna skivor. 3 kycklingbröst. / 1,5 msk grön currypasta. ca 1 msk olja, lägg ner currypasta, sambal och curry och bryn kryddorna medan du skär kycklingbrösten i tunna, tunna skivor
Häll kokosmjölken i en kastrull och tillsätt vitlök, currypasta/ sambal oelek, honung och soja. Skär kycklingen i mindre bitar om du har hela kycklingbröst