1. Hacka lök och vitlök. Skär pumpaköttet i små tärningar. Hetta upp en stor kastrull och smält smöret. 2. Fräs lök och vitlök tills löken är mjuk och tillsätt därefter pumpan och fräs några minuter till
Ett recept från ICAs matkasse, väldigt gott och fräscht. Äter fisk alldeles för sällan. Portioner. 22 port ris 400 g koljafilé salt och peppar1 rödlök 1 äpple 1 1/2 dl crème fraiche 1 tsk curry 1/2 ask persilja (à 20 g)1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)1/2 krispsalladSätt ugnen på 200˚C
Receptet nedan är med två alternativ, avocado eller currycrème. Ok, halvfabrikat kanske inte alltid är det bästa, men i detta fall fungerar det utmärkt
Receptet nedan är med två alternativ, avocado eller currycrème. Ok, halvfabrikat kanske inte alltid är det bästa, men i detta fall fungerar det utmärkt
1. Hacka lök och vitlök. Skär pumpaköttet i små tärningar. Hetta upp en stor kastrull och smält smöret. 2. Fräs lök och vitlök tills löken är mjuk och tillsätt därefter pumpan och fräs några minuter till
Currycrème. Blanda currycrèmen och smaka av med salt och peppar. Snitta dem och fördela först litet av currycrèmen i dem, sedan sallad, rostbiff och övriga grönsaker i skivor
Foto. Jurek The Laxmaniac Holzer. Det var fars dag och jag skulle laga någonting gott till mig själv. Jag hade tidigare varit inne på kombinationen lax och rödbetor men ansåg inte ämnet fullt utforskat
Currygalningar är vi både jag och min pojkvän och pajen vi gjorde igår kväll var supergod. Är man en curryfantast så är detta ett recept man inte vill missa, varsågoda
Fiskpinnarna är på laxfilé panerad med mandelmjöl och kokosflingor. Till det en currycreme på majonäs och creme fraiche, curry, citron, salt och kummin