Fyllning. I muffinssmeten tar du dock bort citronen och i frostingen byter du ut citronen mot 1 msk vaniljextrakt samt den gula färgen mot grönt pasta-/karamellfärg
För jag är HELT säker på att det går fantastiskt bra att göra veganska cupcakes utan att tänja på smaklökarna det minsta lilla, eller tårtor som ingen skulle hugga in på och tänka ”om den bara hade innehållit äkta grädde
Detta recept räcker gott till ett gäng cupcakes. Jag hade en ful misslyckad stor tårtbotten i frysen så jag tänkte att den använder jag någon gång när jag får fyllning över från någon annan tårta
Fyllning. Blanda ostsmeten med jordgubbarna och citronskalet. Fyllning. rivet skal av 1/4 citron. 3 äggvitor rivet skal av 1/4 citron 1 påse mandelspån, 50 g / digestivekex
Självklart finns här stort utrymme för variationer, men jag presenterar här fyra förslag på vad man kan ha på sitt Afternoon Tea-sötsaksbord, nämligen chokladkolapajer med pekannötter och flingsaltad vispgrädde, sega sötsyrliga citronformar, enkla mördegsformar med vaniljfraichegrädde och bär och supersaftiga minicupcakes med morot och valnötter, toppade med lite frosting och kanel
Både bakelsen och siluetten kan variera men originalhuvudet ska vara i rosa marsipan, och bakelsen ska ha choklad och citron smak på fyllningen som är emellan sockerkaksbottnar och sedan doppas den helt i glasyr