Eventuellt fetaost. Crepes är franska pannkakor som är fyllda och det som är bra är att man kan fylla dem med precis vilka godsaker som helst så de går otroligt lätt att variera
Servera gärna matmuffins med fetaost till soppan. Mode kommer och går. Liksom kläder blir omoderna i några år, för att sedan göra comeback och bli ”så rätt” igen, så kommer nya mattrender och löser av gamla
Sedan lägger du spenat ovanför konen och toppar med laxsnurror, en avokadoros, fetaost, hallon (låter kanske märkligt, men det är supergott till) och pumpakärnor
Fetaost. Rester är en sådan sak som jag föreställer mig väldigt få personer blir exalterade över. Och det är kanske inte så konstigt för jag tror att mångas relation till rester är att värma upp gårdagens middag i micron, vilket i 99 procent av fallen slutar med torr pasta och brända kanter på köttbiten
Vid creperiet beställde alla utom mamma en crepes - eftersom hon inte tåler. Oliver och Tilda tog med bara nutella och pappa tog med fetaost och oliver
Den kombinationen har jag tagit till vara på i de här rödrosiga glutenfria crepesen som jag sedan fyllt med en smakrik röra på kyckling, svamp, spenat och getost (fast det går precis lika bra med fetaost)
Smula fetaosten och rör om. man kan också ha 1 dl mjölk och resten av vatten)1 krm salt3 msk smörFyllningtvå handflator tinad spenaten lökvitlöksklyftorsalt och peppar(eventuellt creme fraiche)en paket fetaostGör så här
Servera gärna med en fräsch sallad, tex ruccola, tomat och rödlök, mer avancerat behöver det inte vara, vill du lyxa till det så kan du bryta sönder lite god fetaost över salladen oxå
Lägg även på fetaost i bitar. 1 röd lök, fint hackad4 stora färska champinjoner, skurna i små bitar2 vitlöksklyftor, hackadelite margarin att steka i400 g köttfärs2 msk tomatpuré2 msk kalvfond2 dl krossade tomater1 tsk timjan1 tsk oreganoca 150 g fetaostFräs lök,champinjoner och vitlök i margarin i en stekpanna