Denna varianten blev riktigt god med ett krämigt täcke av cremefraiche och parmesanost. Rör ner tomatpuré, krossade tomater, oregano, vatten, buljongtärningar och soja
Nilssor eller Latinamerikanska livs så maler de på plats) 400 gram konserverade, hela tomater 1 dl vatten 1 buljongtärning i valfri smak 2 msk tomatpuré 2 st vitlöksklyfta(or) 1 st lagerblad 1 tsk oregano malen svartpeppar och salt efter smak och tycke cremefraiche till servering Instruktioner Koka tortellinin enligt anvisningarna på paketet. 1 tsk oregano
Smula ner oregano på slutet. Lägg paprika, kronärtskockor, crème fraiche och vatten i kastrullen. ca 3 dl crème fraiche, 15 %. 1 msk torkad oregano. ca 3 dl crème fraiche. 1 msk torkad oregano
Blanda först majonnäsen med färskosten så att det inte finns några ostklumpar kvar, blandar du i crème fraichen först så finns det risk för att det blir svårt att röra ut såsen till en jämn sås
Över detta goda en krämig äggstanning med vitlöksfärskost och créme fraiche. Fräs vitlök och lök i smör och lägg i tomaterna, balsamvinäger och färsk oregano