Cheesecake med pekan, smörkola och bär
Toppa med färska bär och citronmeliss. Pekanbotten50 g smör1 st ägg200 g pekannötter2 msk valfri sötning gärna xylitolFyllningen2 dl crème fraiche600 g färskost av Philadelphiaost typ3 st ägg ekologiska1 dl valfri sötning gärna xylitol0,5 tsk vaniljpulver0,5 st citron saftenSmörkolatopping50 g smör2 msk Sukrin Gold1 dl vispgrädde1 krm saltGarnering Blandade bär efter säsong citronmeliss. Pekanbotten50 g smör1 st ägg200 g pekannötter2 msk valfri sötning gärna xylitolFyllningen2 dl crème fraiche600 g färskost av Philadelphiaost typ3 st ägg ekologiska1 dl valfri sötning gärna xylitol0,5 tsk vaniljpulver0,5 st citron saftenSmörkolatopping50 g smör2 msk Sukrin Gold1 dl vispgrädde1 krm saltGarnering Blandade bär efter säsong citronmeliss. Öka temperaturen på ugnen till 200 grader (varmluftsugn)Vispa samman färskost, crème fraiche och ägg. 2 dl crème fraiche. 2 dl crème fraiche
Jills Mat