Crabfishröra recept

Baguetter med crabfishröra

Baguetter med crabfishröra

Skiva varje del och fyll med crabfishröran. Tina crabfishen. Hacka crabfish och ananas. Blanda alla ingredienser i en skål
Skaldjurstapas!

Skaldjurstapas!

Sen har vi gjort en god crabfishröra som vi tänkte ha på de små rostade brödskivorna. Min lilla tapasbricka Skaldjurstapas för 2 personer 250 g blandade skaldjur (färdigmarinerade eller egenmarinerade) Valfria tapasdelikatesser från Ridderheims (t ex soltorkade marinerade tomater, oliver, vitlöksklyftor etc) 250 g Körsbärstomater i klyftor 1 halvstor baguette skuren i skivor Vitlökssmör Crabfishröra 2 "pinnar" crabfish 1 hårdkokt hackat ägg 2 dl keso 2 msk lättcréme fraiche 1 msk mango chutney Blanda ihop crabfishröran och ställ den i kylen Bred vitlökssmör på baguettskivorna och rosta dem i ugnen tills de är vackert gyllenbruna Rosta även körsbärstomatklyftor snabbt i ugnen Fördela crabfishröran på baguetteskivorna och toppa med skaldjur, tapasdelikatesser och körsbärstomatklyftor MYS

Crabfishröra

blanda alltihopa. Ät på t ex rostat bröd. mums. 1burk creme fraiche. 1/2 finhackad gul lök. 1-2 pkt crabfish, skuren i småbitar

Baguetter med crabfishröra

Skiva varje del och fyll med crabfishröran. Tina crabfishen. Hacka crabfish och ananas. Blanda alla ingredienser i en skål

Räkstubbe

crabfishröra. Täck nästa lager med crabfishröra, nästa med tonfiskröra, och avsluta med skagenröran som ska täcka hela "stubben"

Med i matchen igen

Idag blev det ingen frukost heller (dock ingen fasta för jag käkade lite ost) och till lunch blandade jag ihop lite ägg, räkor, rostbiff och en supergod crabfishröra