Sen har vi gjort en god crabfishröra som vi tänkte ha på de små rostade brödskivorna. Min lilla tapasbricka Skaldjurstapas för 2 personer 250 g blandade skaldjur (färdigmarinerade eller egenmarinerade) Valfria tapasdelikatesser från Ridderheims (t ex soltorkade marinerade tomater, oliver, vitlöksklyftor etc) 250 g Körsbärstomater i klyftor 1 halvstor baguette skuren i skivor Vitlökssmör Crabfishröra 2 "pinnar" crabfish 1 hårdkokt hackat ägg 2 dl keso 2 msk lättcréme fraiche 1 msk mango chutney Blanda ihop crabfishröran och ställ den i kylen Bred vitlökssmör på baguettskivorna och rosta dem i ugnen tills de är vackert gyllenbruna Rosta även körsbärstomatklyftor snabbt i ugnen Fördela crabfishröran på baguetteskivorna och toppa med skaldjur, tapasdelikatesser och körsbärstomatklyftor MYS
Idag blev det ingen frukost heller (dock ingen fasta för jag käkade lite ost) och till lunch blandade jag ihop lite ägg, räkor, rostbiff och en supergod crabfishröra