Capricciosa-crêpes. Lite ketchup också så är kidsen nöjda. Lägg upp crêpesen på tallrikar. Här kommer några nya och gamla tips på vad man kan göra av överbliven julmat
500 g nöt- eller blandfärd1 stor gul lök1 vitlöksklyfta1/2 dl tomatpuré1/2 dl chilisås (på flaska)några matskedar ketchup1/2 msk kalvfondsaltsvartpepparen knivsudd med sockertorkad oregano2 tärnade tomater
(Mina mått är på en höft så det kan behövas mer ketchup tex). * 500 g nötfärs* ca 300 g vitkål* 1 gul lök* 4 vitlöksklyftor* 1 liten röd chilifrukt* ½-1 dl chilisås + lite ketchup* 1 tsk soya* ½ köttbuljongtärning* oregano* salt* peppar* 150 sveciaostGör så här
1/2 kg räkor med skal1 gul lök, hackad1 tsk salt2 msk chilisås (ketchup typ)1 krm cayennepeppar1,5 krm chili powder2 msk fin mix3 dl Oatly imat1 bit färsk chili, finhackad
Ketchup. Skiva champinjonerna och strimla purjolöken. Skär den lättkoktabroccolin i småbitar. Fräs champinjoner och purjolök i margarinet ien fettsnål stekpanna
För en vecka sen så var jag, Martina och Johanna på väg hem från en tjejhelg i London. Jag har varit i England många gånger men bara i London över dagen när jag var runt 16 -17 skulle jag gissa på
Rör i tomater, passerade tomater, chilisås, ketchup och grädden. 1 dl ketchup. 1 dl ketchup. Det blev ännu en variant på köttfärssås till middag idag efter massa köpemat och trams