13 dl finkrossade cornflakes. 16 kycklingklubbor eller kycklingfiléer 100 g smör ½ tsk vitlökspulver ½ tsk paprika pulver 1 tsk salt 1/4 tsk svart peppar 3 dl finkrossade cornflakesSkölj kycklingen och torka dem torra
Häll cornflakes i en skål. Häll chokladen över cornflakes och blanda väl. 2 dl Cornflakes 200 g marabou choklad Smält chokladen i Micro. 2 dl Cornflakes
Blanda försiktigt ner cornflakes i smeten. 4 dl cornflakes, av ett märke som är glutenfritt. Cornflaksbollar som är "istället för" vanliga chokladbollar är ett utmärkt alternativ
Att smälta choklad och blanda ner cornflakes har jag gjort innan, men aldrig dessa… fast det har jag inte gjort nu heller eftersom det var Anna som gjorde dem
Vänd försiktigt ner cornflakes i chokladblandningen. 1 liter cornflakes. Hacka den ljusa mjölkchokladen och smält den tillsammans med tärnad nougat och nutella i ett vattenbad (i en stor skål över en kastrull med kokande vatten) ta av skålen från värmen
Martina Ca 392 kcal/port med potatis Ca 278 kcal/port utan potatis 4 port 500 g tinad fiskfilé 4 msk flytande smör 1/2 dl ströbröd 2 dl krossad cornflakes 2 krm salt 1 pressad vitlöksklyfta 4 port potatis (150g/port) Gör så här. 2 dl krossad cornflakes
Med en botten av karamelliserade cornflakes får vi det krispiga, därefter har vi en rik choklad-ganache och till sist som grädde på moset, dekorerar jag med chokladfrosting
Krossa cornflakesen i en matberedare eller i en plastpåse och en kavel. Krydda fisken med salt och peppar och vänd ner i mjölet sedan i ägget och till sist i cornflakesen
Till paneringen har vi använt cornflakes från Schär och vi "mosade" med stavmixern. Först saltade vi fisken sedan doppade den i NO ÄGG blandningen och till sist i cornflakes pulvret
4 dl cornflakes eller branflakes. Hacka chokladen fint. Smält 2/3 av chokladen i micro eller vattenbad. Tillsätt sedan resterande chokladen och rör ut den tills allt smält