1. Fyllning. Rör ihop alla ingredienserna ordentligt i en skål. Klicka ut ca 40 högar på en tallrik. Ställ den i frysen i 1–2 tim så att bitarna blir frysta
Ingredienser2,5 dl naturella nötter (jag väljer 50/50 cashew/mandel)100 gram torkade mangoskivor (blötlagda i ca 20 min) 10 osvavlade aprikoser, urkärnade (blötlagda i ca 20 min) Rivet skal från 1⁄2 ekologisk citron + 1 msk citronjuice 1,5 dl kokosflingor (jag rostar flingorna på låg temperatur i ugnen för att få fram mer kokossmak, lägg undan 0,5 dl kokosflingor på ett fat, som sedan ska användas som strössel)Eventuellt 1 msk honung eller agavesirap (för sötare resultat) Gör så härMixa nötterna till ett grovt kross i en matberedare
1. Blanda alla ingredienser till glazen. 2. Skrubba potatisen och skär sparrisen i bitar. Koka potatisen och låt sparrisen koka med de 3 sista minuterna
Bakade lite Cakes Pops idag då jag ville testa att baka med en mjuk kaka istället för hårda kakor. Hade citronmuffins liggande i frysen och smulade helt enkelt ner dessa i en bunke och blandade i philadelphiaost till en smidig konsistens