En god dessert som får smak av den italienska citronlikören, Limoncello. Har man inte citronlikör kan man förstås byta ut den mot pressad apelsin eller citron istället
6 cl limoncello citronlikör. Skölj och skiva citron tunt. Varva is och citronskivor i ett cobbler glas, tumbler eller valfri sorts drinkglas - Duralex funkar med
½ dl Limoncello citronlikör (kan bytas mot pressad citron eller lime). 3 hg sötmandel - jag tog hälften skållade och hälften oskållade, men det väljer Du själv3 dl florsocker1 msk vaniljsocker1 dl rismjöl5 äggvitor½ dl Limoncello citronlikör (kan bytas mot pressad citron eller lime)Garnering
Limoncello är en italiensk citronlikör som smakar ljuvligt. Foto. Anders Hansson. Detta recept är hämtat ur den brittiska tidningen Woman & Home, Feel Good Food, Christmas 2011
1 msk apelsin- eller citronlikör. 1 msk apelsin- eller citronlikör. Det har varit kalas i veckan och jag ville baka något friskt och fräscht utan en massa socker och vetemjöl och mitt val föll på en cheesecake från Korsika