Pastasallad med chorizo, bönor och vitlök 4 port ca 500 g kokt pasta 100g skivad chorizo 1 pressad vitlöksklyfta blandad med olivolja 1 burk inlagda vita bönor (ej i tomatsås, såklart) 3 st vårlökar, tunnt skivade 1 burk inlagda kronärtskockshjärtan 1 ask rucola salt, peppar, olivolja, vinäger Blanda allt, smaka av med salt, peppar olja och vinäger. 100g skivad chorizo. 1 pressad vitlöksklyfta
Stuvad blomkål med tryffelsmak och vitlöksgratinerade champinjoner är kanongott till grillad korv, liksom grovkornig dijonsenap och het salsa eller chilisås istället för ketchup
Blanda kött, kryddor, honung, vitlök och vätskor och blanda ihop rejält. min Köttkorv och nedanstående Chorizo men även den Älgkorv jag brukar göra gjordes av en polare
Koka tomatillo och mixa med vitlök, koriander, serrano-chili och lite av kokvattnet. Jag har skrivit om Mexikansk färsk chorizo förut men det här är en annan variant efter Diana Kennedy
Ta bort stammen från grönkålen och hacka upp den tillsammans med svampen, löken och vitlöken. Ta bort skinnet från chorizon och smula ner köttet i en stekpanna med olja
Skala och finhacka vitlöken. Servera chorizon med paellan. Fräs lök och vitlök i 2 msk av oljan från paprikan (för 4 port) i en kastrull på grillen. 2 vitlöksklyftor. 4 chorizo