Lägg i pannan med löken och slå över krossadetomater och vattnet. 400 gr färsk chorizo. 1 brk krossadetomater. 400 gr färsk chorizo. 1 brk krossadetomater
Blanda i krossadetomater och koka upp. chorizokorvar. 11 burk krossadetomater. 1chorizokorvar (300 g) 2 st gula lökar 2 st vitlöksklyftor 3 skiva bacon 3 msk olivolja 3 msk tomatpuré 1 tsk malen spiskummin 1 msk paprikapulver 1 msk chilipeppar ancho style 1 st hönsbuljongtärning 1 burk krossadetomater (400 g) 400 g vita bönor i tomatsås en burk 400 g kidneybönor en burk, sköljda och avrunna 3 msk färsk koriander hackad Till servering tortillachips inlagd jalapeño gräddfil Skiva korven. 1Tips Om du använder extra kryddig chorizo, minska eventuellt på mängden kryddor
Blanda krossadetomater, tomatpuré, vatten, grädde och kycklingfond i en stor skål/bunke. Om jag tänker mig en variant på detta skulle jag nog gärna blanda ner ett gäng färska körsbärstomater också
Häll i de passerade och krossadetomaterna. Skiva chorizon i tunna skivor och lägg i grytan. 2 chorizokorvar. 500 g passerade tomater. 2 burkar (2 x 400 g) krossadetomater