"Chokladlöven". Gör chokladlöven. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Gör du det i mikro så var försiktig och smält hellre i kortare intervaller (ca 15-20 sek)
Min tårta dekorerade jag med chokladlöv. Börja med tårtbottnen om du inte köpt en färdig. Vispa äggen och sockret pösigt och rör sedan ned torrvarorna och det kokande vattnet försiktigt (kakaon efter smak och hur mörk man vill ha den)
Dekorera med chokladlöv eller liknande. Jag är säkert inte ensam om att följa Hela Sverige bakar. När det var tårttävling hyllades Christinas chokladtårta med ingefära
Chokladlöv. Chokladlöv. Förvara chokladlöven i en tättslutande burk i kylskåpet. Fäst kanderade blommor och chokladlöv runtom tårtan och därmed fullända tårtan
Garnera med vispad grädde och chokladlöv. chokladlöv. Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Blanda rismjöl, bakpulver och malda valnötter och vänd ner i smeten