CHOKLADFUDGE BROWNIES
catrineyngbro
catrineyngbro

CHOKLADFUDGE BROWNIES

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mikrokladdkaka på 1 minut! Underbart god!!! Klicka på bilden för recept!
  • TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här)
  • CHOKLADFUDGE BROWNIES
  • Botten
  • 125 g smör
  • 3 ägg
  • 2 ¾ dl strösocker
  • 1 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • Chokladfudge
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl strösocker
  • 1 dl ljus sirap
  • 4 tsk kakao
  • 50 g smör
  • Garnering
  • florsocker

Beskrivning

    GÖR SÅ HÄR

    1. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret i en rymlig kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en jämn smet.

    2. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 20 x 25 cm.

    3. Grädda kakan i 20–22 min. Låt den kallna i formen.

    4. Chokladfudge: Blanda alla ingredienserna utom smöret, i en kastrull. Koka upp det och låt det puttra till 123 grader. Tag bort kastrullen från värmen och tillsätt smöret. Blanda till en slät smet.

    5. Häll fudgen över kakan och låt den stelna i kylen. Servera gärna med en klick vispgrädde.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.