1. Bryt chokladen i bitar.
2. Blanda choklad, smör och sirap i en kastrull och smält på svag värme.
3. Ta kastrullen från plattan och rör i cornflakes. Blanda ordentligt.
4. Fördela smeten i ca 30 småkaksformar.
5. Förvara dem i kylskåpet.
Detta påminner en del i krispigheten om våra favoriter (se bilden längst till höger) Chokladfras, fast de är inte lika söta och har en mycket kraftigare chokladsmak
Ett recept ur Julgodis För små och stora sockerbagare av Johanna Westman. Ganska så enkelt recept, men ska jag vara ärlig så var det inte någon direkt höjdare
Chokladfras, Snöbollar, Risbräck / Rischoklad, Ischoklad med olika smaker, Nöt- och mandelfri knäck, Smörkola med chokladnougat, Gräddkola, Skumtomtefudge, Wienernougat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.