Klipp upp toppen på de båda frostingpåsarna och lägg dem i en större spritspåse med stjärntyll. Hoppade upp tidigt igår för att ägna morgon och förmiddag på Trettondagen med att baka
Vispa rumstempererat smör och creamcheesemed elvisp till en slät smet. Sedan bjöd mina föräldrar oss på helstekt oxfilé, stekt potatis, rödvinssås, getostkräm, kantareller och haricot verts med lök och paprika
Som tur är väntar nu en lugn helg, så jag hoppas och tror att jag ska hinna baka den där tårtdrömmen jag går och fantiserar om med saltspräckliga kolabrowniebottnar, vit chokladcheesecakemousse och en massa hallon…
Tillsätt creamcheese samt florsocker och vispa frostingen riktigt krämig. Det här måste nog räknas som en klassiker vid det här laget, en mörk chokladcupcake med vit chokladfrosting
Något som dock nästintill alltid slinker ner utan klagomål är sötsaker, exempelvis dessa chokladcupcakes/muffinsmedhallonfrosting (recept och utförande av Robert)
Jag har ätit många chokladcupcakes i mina dagar men det här är verkligen en av de godaste. Spritsa frostingenmed en stor rund tyll eller klipp ett stort hål i spritspåsen (om du har engångspåsar)
Den blir väldigt krämig och god och passar lika bra till både vanilj- och chokladcupcakes. Jag tänkte att jag skulle vara snäll och berätta hur man går tillväga för att göra den smarriga frostingen som var på gårdagens cupcakes