Garnera grytan med koriander och servera med tortilla-chips, jalapeño och gräddfil. chorizokorvar. 1chorizokorvar (300 g) 2 st gula lökar 2 st vitlöksklyftor 3 skiva bacon 3 msk olivolja 3 msk tomatpuré 1 tsk malen spiskummin 1 msk paprikapulver 1 msk chilipeppar ancho style 1 st hönsbuljongtärning 1 burk krossade tomater (400 g) 400 g vita bönor i tomatsås en burk 400 g kidneybönor en burk, sköljda och avrunna 3 msk färsk koriander hackad Till servering tortillachips inlagd jalapeño gräddfil Skiva korven. 1Tips Om du använder extra kryddig chorizo, minska eventuellt på mängden kryddor
Smaka av grytan med salt och peppar. ½ frp Delizie Lätt lufttorkad Chorizo. Toppa med koriander och servera med avokado, tortillabröd och Salsa Roja 600 g högrev i bitar
Fortsätter på temat storkok, eftersom vi precis avnjutit en smaskig chiligryta här ikväll. Skär chorizon i skivor och lägg i grytan tillsammans med kakao, chilisås, lager och fond
Garnera grytan med koriander och servera med tortilla-chips, jalapeño och gräddfil. Tips Om du använder extra kryddig chorizo, minska eventuellt på mängden kryddor
En kryddig, het chorizogryta som garanterat kommer värma oss insnöade nordbor med sina influenser. Det blir ett recept med tillhörande vin där de spanska influenserna får möta varandra
Servera med bulgur och en klick crème fraiche. 400 gram kycklingfilé(er)1 msk olivolja1 st chorizokorv(ar)1 st grön paprika1 st vitlöksklyfta(or)salt och peppar2 msk tomatpuré5 dl krossade tomater1 st köttbuljongtärning(ar)1 tsk chilipulver, ancho1 krm chilipulver, chipotle1 tsk oregano3 dl röda bönor, kokta6 dl bulgur, koktcrème fraiche, att klicka på Tillagning1. 1 st chorizokorv
Även fast det inte är säsong för mustiga grytor så lagar jag det ändå på helgerna för det är så smidigt att bara låta stå och puttra medan man sysslar med annat
2 chorizokorvar. Skär upp korven i skivor. , Skala och skär löken i klyftor. , Skala och hacka vitlöken. , Stek korv, lök och vitlök i smör i en stekpanna