Ingredienser Portioner. 4 600 g fryst fiskfilé t ex torsk eller hoki 1/2 tsk salt 50 g smör 1/2 dl ströbröd 1 dl grovhackade cashewnötter 1 tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta rivet skal och pressad juice av 1/2 lime 6 - 8 körsbärstomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Rör ihop alla ingredienser till såsen. Lägg den tinade fisken i en smord ugnsform, salta. Häll såsen över fisken och grädda i 200 grader i ca 20 minuter
Jag hade tänkt att laga min vanliga chilifisk men eftersom jag hade champinjoner över från en tidigare middag samt ganska mycket philadelphiaost hemma passade jag på att använda det också i fiskrätten
Samke harra betyder het fisk. Det är en libanesisk fiskrätt med riktigt kryddiga och goda smaker. Det finns olika sätt att laga rätten på och i receptet finns det förslag på två olika såser, välj förslaget som tilltalar dina smaklökar
Chilifisk och broccoli. ♥ Trevlig alla hjärtans dag. ♥. Brukar ni fira alla hjärtans dag. Förra året gjorde jag hjärtformade cake pops som jag blev väldigt nöjd med
Sätt ugnen på 225°C. Halvtina fisken. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta. Smält smöret och rör i ströbröd, nötter, sambal oelek, vitlök, limeskal och juice
CHILIFISK I UGN4 personer600 g djupfryst torskfilésmör eller margarin1 msk vetemjöl1½ tsk salt1½ dl vispgräddeca ½ dl chilisås1 - 1½ dl riven ostTina fisken så att den går att skära i ca 2 cm tjocka skivor
Följ mig gärna på Instagram @milashalsoblogg och Twitter @millafunderar Chilifisk med cashewnötter. En härlig kombo med chili, ingefära och vitlök är det i den här fiskrätten