Strö sedan över finhackad vitlök, grön chili och salladslök. Placera kyckling fileerna i en ugnsform, häll över creme fraiche, antingen den naturella alternativt den från Arla med vitlöks och parmesan smak
Ringla över chilipaprikorna och fetaosten. Stek i några minuter och avsluta med den rivna parmesanen. Pestomarinerad kycklingfilé med parmesan, fetaost och sweet chili drops Spara Skriv ut Förberedelser 10 Minuter Tillagningstid 30 Minuter Total tid 40 Minuter Portioner. 4 Ingredienser 4 st kycklingfiléer 1 dl riven parmesan 3 msk pesto 1 dl inlagda sweet chili drops (finns hos Prima Deli). 1 dl riven parmesan
Idag blev det lite genomgång i frysen, hade en påse kycklingfilé som var perfekt till middag, grön chili i växthuset, parmesan som jag måste göra slut på, vitlök finns alltid, hade även salladslök och av detta blev det ”Kycklinggratäng med grön chili vitlök och parmesan”
Finhacka chilifrukten. Blanda upp detta med pastan, smaka upp med salt och peppar, grovkrossa den hyvlade parmesanosten i handen över pastan, plocka över basilikan, ringla över den finare olivoljan och servera med en god sallad
Kyckling med fettucini och parmesan. Vegetarisk chili con carneDenna vegetariska chili con carne passar perfekt som vardagsmat och går även utmärkt att ha i matlådan
Finhacka chilin. sedan grädden och parmesanosten. 5 röd chili utan kärnor. 1 dl parmesan, fint riven. Fräs tomaterna, vitlöken och chilin i cirka 2 minuter. 5 röd chili utan kärnor. 1 dl parmesan
Mixa parmesan, pinjenötter och mandel tills det är finfördelat. Tillsätt den urkärnade chilin, basilikan och tomaterna och mixa tills du har en jämn smet