FÖRBEREDELSE
1. I en kastrull på medelhög värme, smält smör, tillsätt sedan kycklingbröst.
2. Krydda med salt, peppar, oregano, och basilika. Stek 8-10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. Ta bort från värmen och ställ kyckling åt sidan.
3. I samma panna på medelvärme, smält smör och tillsätt vitlöken. Stek tills vitlöken börjar mjukna.
4. Tillsätt hälften av mjölet till vitlök och smör, rör om tills beaktades. Tillsätt sedan resten av mjölet och rör om.
5. Häll i mjölken lite i taget under omrörning väl, rör om ordentligt emellan. Häll i resten av mjölken och låt den stå tills sås börjar tjockna.
6. Krydda med salt, peppar, oregano, och basilika, och rör om ordentligt.
7. Lägg i parmesanost och rör om tills smält.
8. Häll såsen över den kokta penne pasta, lägg i kycklingen och blanda väl.
9. Tillsätt persilja och extra parmesan och blanda igen.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.