Chevre chaud rödbetor recept

Chevré Chaud med honungsstekta rödbetor och wahlnötter

Chevré Chaud med honungsstekta rödbetor och wahlnötter

Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta. lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Chêvre chaud med citronspetsad rotsaks- och spenatsallad

Chêvre chaud med citronspetsad rotsaks- och spenatsallad

Galetter med chevre, valnötter och spenat. Chêvre chaud är ju en klassiker på så många sätt. Här gjorde jag en version med en supernedstrippad version av chêvre chaud men med lite mer krut på en god sidosallad
Chévre chaud

Chévre chaud

Skiva löken tunt, dela rödbetorna och tomaterna i tunna klyftor. Chévre chaud är en lyxig och samtidigt enkel fransk rätt
Behåll Anammas Vegofiléer! – Namninsamling.

Behåll Anammas Vegofiléer! – Namninsamling.

Chêvre chaud är ju en klassiker på så många sätt. Här gjorde jag en version med en supernedstrippad version av chêvre chaud men med lite mer krut på en god sidosallad
Chèvre chaud - Gratinerad getost på toast

Chèvre chaud - Gratinerad getost på toast

Tag ut och lägg på chevrebiten. 1 cm skiva chevre per portionoch en toastskivalite flytande honung+blandad salladrödlökkörsbärstomaterpinjenötter - eller som här rostade solrosfrönKokta rödbetor (överkurs - men gott
Chevre Chaud – Vilken dröm!

Chevre Chaud – Vilken dröm!

ChevreChaud – Vilken dröm. Denna gång gjorde vi två enkla varianter av chevrechaud som vi la på en bädd av en härlig salladsmix
Chèvre chaud – gratinerad getost

Chèvre chaud – gratinerad getost

Men idag gjorde jag den med ugnsrostade rödbetor, röd mangold och valnötter. Chèvre chaud är alltså varm, gratinerad getost och den kan du gott och väl servera med en enkel sallad bara

Må bästa recept vinna!

Jag har ätit min egen ChevreChaud alla dagarna. ) Sen stoppar du in en bit Chevre i ugnen och låter den få färg

Chèvre chaud med rödbeta och pinjenötter

Chèvre chaud betyder egentligen varm chèvre och tillsammans med lite bröd, rödbeta, honungsvinägrett och pinjenötter är det en riktigt god förrätt

Chèvre chaud – gratinerad getost

Men idag gjorde jag den med ugnsrostade rödbetor, röd mangold och valnötter. Chèvre chaud är alltså varm, gratinerad getost och den kan du gott och väl servera med en enkel sallad bara