digestive). Valfri frukt/bär för garnering. Rör ihop dessa och fördela massan i 8 mellanstora muffinsformar. Platta till massan i botten och grädda i ugnen på 175 grader i 5 min. Vispa under tidenihop resten av ingredienserna med elvisp och fördela sedan smeten likai formarna och grädda ytterligarei 10-15 min. 2 msk vaniljsocker
digestive). Valfri frukt/bär för garnering. Energi per portion. Källa & bild. Ingredienser - 8 st. 2 msk vaniljsocker. Rör ihop dessa och fördela massan i 8 mellanstora muffinsformar. Platta till massan i botten och grädda i ugnen på 175 grader i 5 min. Vispa under tidenihop resten av ingredienserna med elvisp och fördela sedan smeten likai formarna och grädda ytterligarei 10-15 min. 150 kcal om receptet fördelas i 8 st (mellanstora) muffinsformar. 2 msk vaniljsocker
Så vad kan då vara bättre än att baka portionsstora små cheesecakesimuffinsformar. Jag gjorde en omgång av minfavoritcheesecakesmet med hallon i och skred till verket
Sätt pappersmuffinsformari en muffinsplåt. Vispaihop smör, Philadelphiaost och strösocker. Har du inte någon muffinsplåt kan du använda muffinsformar gjorda av lite grövre papper för mer stadga
Då var det dags att lägga den krossade digestivenimuffinsformar. Nu ska jag visa er detta enkla recpet på dessa gudomliga cheesecake muffins med nutella fyllning
Gjorde dubbel sats av bottnen, vilket gjorde att jag även kunde gör tre små "pajer" imuffinsformar. De senaste veckorna har mattidningar och bloggar varit fulla av recept med rabarber
Bred ut ovanpå dinacheesecakes och smula över liteflingsalt efter tycke och smak. Twitter. En favorit hos mig, som nivid det här laget kanske märkt (spana gärna inmin cheesecake imicro eller minapelsin- och chokladcheesecake)