Låt cheesecaken stå att stelna i kylen minst en timme. Hallongelè. Låt kanten på spingformen sitta kvar så att inte gelén rinner över kanten på cheesecaken
Här och här hittar ni steg för steg instruktioner på hur man gör en cheesecake eller moussetårta. Om man använder frysta hallon kan man pensla gelésocker ovanpå för att förhindra att hallonsaft börja rinna över hela kakan
Tillsätt sockret och sjud upp hallonsaften. Drottningcheesecake – syrlig ostkaka på klassisk digestivebotten med gräddad färskostfyllning smaksatt med vanilj och citronskal, garnerad med hallon och blåbär under skimrande röd hallongelé
Servera kakan med blåbärs- eller hallonsaften som blev över efter bärpurén. Passera blåbären/hallonen genom en finmaskig sil så att vätskan får rinna av
Röd saft (hallonsaft) till gelé. 1 pkt djupfrysta hallon eller andra bär. Ställ ugnen på 175 grader. Krossa kexen, blanda med de hackade nötterna och det smälta smöret