Botten. Låt cheesecaken stå att stelna i kylen minst en timme. Hallongelè. Låt kanten på spingformen sitta kvar så att inte gelén rinner över kanten på cheesecaken
Och till bottendegen behöver du åtminstone en “mixer-dosa” föra att lyckas. Jag valde att göra cheesecaken med vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Botten. Denna cheesecake smakar gott av kanel, hallon och blåbär. Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Tryck ut blandningen över botten i en springform, gärna hjärtformad, med bakplåtspapper i botten. Häll blandningen i bunken med cheesecakesmeten och blanda väl
Det går bra att frysa in den här cheesecaken. Lägg i hallonen och koka upp. 11 dl hallon. 1250 g färska hallonBotten. 1Klipp ut ett bakplåtspapper som passar botten i formen. 1Ställ in cheesecaken i kylen i 4–5 timmar eller i frysen i ett par timmar. 1Ta ut cheesecaken cirka 15 minuter före servering. 1Garnera cheesecaken med färska hallon och strimlad rabarber
Botten. Raw choklad och hallonkaka a la cheesecake. Tryck ut i botten på en springform. Mixa allt till en härlig chokladsmet och smeta ut på dadelbotten