Resultatet blev en variant på Leilas New York cheescake (som du hittar HÄR). 500 g philadelphiaost / 2 dl creme fraiche / 1 dl strösocker / 1 dl maizenamjöl / 1 msk vaniljsocker / 3 ekologiska ägg / 1 dl vispgrädde / finrivet skal från en ekologisk citron / 200 g vit choklad. 500 g philadelphiaost
Tillsätt philadelphiaosten och mixa ihop så det blandas ordentligt. Banan cheescake,. Tänkte dela med mig av en underbar banoffe cheescake som Emelie hade bakat, helt fantastisk god
Blanda Philadelphiaost och strösocker med en flatblandare på låg hastighet , vispa i n t e med elvisp, tills smeten är jämn och len, tillsätt äppel- & kanellikören och blanda ytterligare några sekunder
Här kommer mitt recept på frozen cheescake. Blanda i 200 gram Philadelphiaost. När jag har gjort efter detta recept har det blivit två stycken, har blivit otroligt mycket "smet" fast jag gått efter recept för en
I vilket fall som helst är denna cheescake verkligen en ”de luxe-variant med extra allt”. Cheescake. 600 g Philadelphiaost. 200 g Philadelphiaost. 600 g Philadelphiaost. 200 g Philadelphiaost
Eftersom det är en frusen cheescake så blir den inte så tung som de bakade varianterna lätt kan bli. Lingoncheescake med pepparkaksbotten 10-12 bitar. 200 g philadelphiaost. 200 g philadelphiaost
Häll den över fyllningen på den kalla cheescaken. 300 g philadelphiaost. Ugn. 175 grader. Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad till en smulig massa
Häll den över fyllningen på den kalla cheescaken. Blanda samman philadelphiaost, crème fraiche, majsstärkelse, socker, hallon, limeskal och vaniljsocker i skålen till matberedaren med kniven monterad
400 g philadelphiaost. Krossa kexen fint. Smält fettet, blanda det med kexsmulorna och tryck ut i botten på en rund form med löstagbar kant (ca 24 cm i diameter)
Vispa Philadelphiaosten och vaniljsockret i en stor bunke tills den är fluffig. 200 gram Philadelphiaost. Då cheesecaken är svalnat i ca 30 min och även choklad ganachen fått vila i ca 30 min så kan du bre den på cheesecaken innan du ställer in cheescaken i kylen igen så den får vila 30 min til innan den är redo att serveras
Lossa cheescaken från kanten med en vass kniv och ta försiktigt bort kanten. Vispa samman philadelphiaost, mascarpone, socker, mintlikör eller exrtakt samt livsmedelsfärg i en stor skål