Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Jag har mixtrat lite med veganmat och visste att cashewnötter ger väldigt krämiga, ostliknande såser så med lite kokosmjölk och yoghurt borde det bli en underbar glass
Till detta serverades en veganvänlig mint och chokladglass gjord på superfrukten avokado, banan, kakaonibs, matsmältningsstimulerande mynta och annat smått och gott
Merparten av de nya KRAV-märkta glassarna kommer från företaget Artisan glass, som lanserar allt från traditionella smaker till oväntade smaker som till exempel Älggräs
Gott till glass, vaniljsås, vaniljvisp eller bara som den är. Vanligtvis strös det i hasselnötter och kanske lite cocos men då min väninna är nötallergiker provade jag en gång att göra smulpaj med cashewnötter, för det tål hon
Tjejen som beskriver en god dessert som matporr så som denna glass. Jag har länge velat testa hennes dulce de leche-glass och nu fick jag en burk med färdig dulce de leche från Haugen-Gruppen vilket gjorde glasstillverkningen smidigare