Cannellonirör recept

Köttfärsfyllda cannellonirör med tomatsås

Köttfärsfyllda cannellonirör med tomatsås

Fyll cannellonirören med färsen (det går lättast att använda fingrarna). Häll såsen över cannellonirören och strö resten av parmesanosten och pinjenötterna ovanpå
Canneloni med skink och oströra

Canneloni med skink och oströra

eller ½ förpackning cannellonirör. Dela tomater och skinka i mindre bitar,. Blanda crème fraiche, purjolök, philadelphiaost, feta ost, mjölk, salt, peppar och 1 dl av prästosten till en smet , och tillsätt skinkan
Grekisk spenatpaj

Grekisk spenatpaj

Varva tomatsås, bechamelsås och cannellonirör i en smord eldfast form. Smula matfettet till en jämn grynig massa
Gratinerade cannelloni med köttfärs

Gratinerade cannelloni med köttfärs

Fördela köttfärsröra och crème fraiche i cannellonirören. 8-12 cannellonirör. 18-12 cannellonirör 400 g nötfärs 1 gul lök 1 msk tomatpuré 1 dl grädde 1 dl buljong 2 dl crème fraiche salt och malen vitpeppar 100 g riven ost 1 tsk oregano smör att steka i Béchamelsås
Köttfärsfyllda cannelloni

Köttfärsfyllda cannelloni

Fyll cannellonirören med färsen och lägg dem i en smord ugnsfast form. Häll såsen över cannellonirören och gratinera mitt i ugnen i 25–30 minuter. 12 st cannellonirör
Cannelloni med ricotta och spenat

Cannelloni med ricotta och spenat

Lägg på cannellonirören i rad bredvid varandra. Härom dagen skrev pickipicki ett inlägg om en HCHF-maträttsom hon gjort
Gratinerade cannelloni med köttfärs

Gratinerade cannelloni med köttfärs

Fördela köttfärsröra och crème fraiche i cannellonirören. Köttfärsröra. Skala och finhacka löken. Fräs ihop köttfärs och lök i lite smör
Kycklingfilé med mangosalsa

Kycklingfilé med mangosalsa

Fyll cannellonirören med kycklingröran. Varva tomatsås, bechamelsås och cannellonirör i en smord eldfast form
Tomatgratinerad cannelloni

Tomatgratinerad cannelloni

Klipp av spetsen på spritspåsen och spritsa fyllningen i cannellonirören. Fördela såsen över cannellonirören och toppa med riven gratängost
Köttfärsfyllda cannelloni

Köttfärsfyllda cannelloni

Koka cannellonirören enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda ner crème fraiche och parmesan i färsblandningen och fyll cannellonirören
Laxfylld cannelloni

Laxfylld cannelloni

Fördela fyllningen i cannellonirören med en tesked. 12 st cannellonirör. Hacka lök, svamp och lax mycket fint
Köttfärscannelloni i tomatsås

Köttfärscannelloni i tomatsås

Men dessa cannellonirör, som inte är färsk pasta, är äggfria. cannellonirör. Fyll cannellonirören med köttfärssås
Cannelloni med ricotta och spenat

Cannelloni med ricotta och spenat

Cannelloni con ricotta e spinaci ca 3-4 portioner (tjejportioner) 12-14 cannelonirör (ca ½ paket) Fyllning 250 g fryst hackad spenat 250 g ricottaost 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 tsk torkad basilika (efter smak) salt och peppar Sås 25 g margarin 2-3 msk vetemjöl 5 dl mellanmjölk 50 g riven hårdost (gärna parmesan) + lite till gratinering Sätt ugnen på 200°C Tina spenaten Skala, strimla och stek löken Pressa i vitlöken och låt den steka med Blanda ricottan med löksteket och spenaten, smaka av med salt, peppar och basilika Smält margarinet, rör ut mjölet och låt det fräsa runt lite Tillsätt mjölken och låt koka upp så såsen tjocknar Tillsätt osten och rör tills den smälter Fyll cannellonirören (enklast med en spritspåse med stor tyll/utan tyll eller en plastpåse med avlippt hörn) Häll lite av såsen i botten på en ugnsfast form Lägg cannellonirören i formen och täck med sås, strö över lite riven ost Grädda mitt i ugnen enligt anvisning på cannelloniförpackningen (20-30 min beroende på sort)
Ostgratinerad kycklingcannelloni

Ostgratinerad kycklingcannelloni

Fyll cannellonirören med sked eller spritspåse. 16 cannellonirör. Skär kycklingen i små (annars blir det svårt att fylla cannelonirören) strimlor