Jag använde bara hälften av red velvet kakan och lite mer än hälften av vaniljfrostingen. Var bara tvungen att testa att göra lite nya cupcakescakepops
Idag bakade jag några CakePops med Oreo. Om du vill ha strössel på dina CakePops så måste du dekorera de direkt efter du doppat dom i choklad för de stelnar snabbt
Tummen upp och om jag skulle beskriva bollarna så är det som sockerkaka. Nu har jag invigt cakepopsmaskinen, eller Popcake makern som den egentligen heter, och som jag beställde till kanonpris på Campadre för flera månader sen
Det var ett tag sen jag gjorde cakepops så jag gjorde några nu inför Alla Hjärtans Dag. Lägg en cake pop på en gaffel, doppa i chokladen så att den täcks helt, ta upp den liggandes på gaffeln och dra sen gaffeln mot kanten av skålen så att överflödig choklad rinner tillbaka ner i skålen
Smula ner kakan i en skål. Nu är de gjorda, mina första cakepops. Skaka försiktigt av överflödig melts. Man kan välja väldigt fritt när man gör cakepops
Smula sönder sockerkakan, blanda philadelphiaosten och marmeladen och rör ihop med sockerkakan till en krämig men ändå fast massa som det går att rulla bollar av
Här kommer i alla fall ett recept på cakepops som Alva hade önskat sig till sitt kalas. Du behöver klubbpinnar eller grillpinnar och strössel eller liknande att dekorera cakepopsen med
Bakade lite CakesPops idag då jag ville testa att baka med en mjuk kaka istället för hårda kakor. Hade citronmuffins liggande i frysen och smulade helt enkelt ner dessa i en bunke och blandade i philadelphiaost till en smidig konsistens
Till chokladkakan. Kan meddela att det gör det inte, trycket/tyngden från cakepopsen blev för tung och flera av bollarna blev helt enkelt spetsade så använd hellre blompinnar som ger en bredare grund för cakepopsen att vila på