Bruschetta recept

Bruschetta

Bruschetta

Bruschetta är en god aptitretare innan maten. 4-6 portioner bruschetta. Relaterade 4-6 portioner bruschetta
Bruschetta med tomat och serranoskinka

Bruschetta med tomat och serranoskinka

Dela tomaterna i fyra delar, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i grova tärningar. Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja
Bruschetta med varmrökt lax

Bruschetta med varmrökt lax

Perfekt som lunchrätt eller som en förrätt. Denna rätten är några år sedan jag gjorde, glömt bort den, men hittade den i min receptmapp och blev genast sugen på att göra denna till en lunch för mig
Bruschetta med avokado, tomater, lök och basilika

Bruschetta med avokado, tomater, lök och basilika

Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
Bruschetta med lufttorkad skinka

Bruschetta med lufttorkad skinka

Ingredienser Portioner. 4 6 solmogna tomater 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1/2 dl olivolja 2 msk balsamvinäger 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 4 kvistar basilika 2 msk olivolja 4 skivor osötat italienskt bröd (grova skivor) 1 kruka ruccolasallad 8 skivor lufttorkad skinka Lägg till i inköpslistan
Bruschetta med tomat och basilika

Bruschetta med tomat och basilika

I fredags på Olivias examensfest gjorde jag bruschetta till välkomstdrinken (vit sangria). Jag gjorde jättemånga bruschettas så jag struntade i att gnida dem med vitlök den här gången - allt för att vinna tid
Bruschetta med kantareller och bacon

Bruschetta med kantareller och bacon

Jag gjorde bruschetta på surdegsbröd med kantareller och bacon. Min sambo och hans son va ute och gick, kom hem med stora fina kantareller
Bruschetta

Bruschetta

Finhacka de rumsvarma tomaterna. Blanda ner vitlök och basilika. Smaka av med salt och peppar. Pensla brödet med olivolja och gnid skivorna med vitlök
Bruschetta med tomatsalsa

Bruschetta med tomatsalsa

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Brödet 1 st baguette , eller Chiabatta, skuren i skivor 1 skvätt olivolja 2 st vitlöksklyfta(or) Salsa 2 st tomat(er) 0,25 st rödlök(ar) 1 msk olivolja 1 msk rödvinsvinäger 2 msk persilja , finhackad 1 nypa(or) salt 1 nypa(or) peppar Köp receptet
Bruschetta

Bruschetta

Bruschetta var något riktigt smarrigt att äta som tilltugg innan maten när vi för någon vecka sedan bjöd vännerna på middag
Bruschetta med chiliräkor

Bruschetta med chiliräkor

Skär baguetten i 1 1/2 cm tjocka skivor. Rosta skivorna i brödrosten eller lägg dem på en plåt och rosta dem högt upp i ugnen, 1–2 minuter per sida
Bruschetta med tomat och basilika

Bruschetta med tomat och basilika

Bruschetta med tomat och basilika är fräscht och jättegott. Passar till buffén, som en förrätt eller som mumsbitar med lite bubbel till
Bruschetta med kantareller

Bruschetta med kantareller

Här kommer receptet på bruschetta med kantareller som jag la ut på Instagram häromdagen. Köpte ett jättegott surdegsbröd på Korsmässomarknaden som blev bra som en lite enklare middag
Ugnsgratinerad Bruschetta

Ugnsgratinerad Bruschetta

 När vi får lite Levain eller Ciabatta kvar som börjar bli lite torra brukar vi göra ugnsgratinerad Bruschetta
Bruschetta med bacon, honung och ricottaost

Bruschetta med bacon, honung och ricottaost

Det är bruschetta med bacon, honung och ricottaost. Är ni sugna på fler förrätter. Igår fick ni ett recept på en jättegod vegetarisk förrätt, men jag fixade även dessa godingar till nyårsmiddagen