Till en smarrig Brunch behöver man ju nåt extra gott. Tema för april är Brunch. Serverades med tunnt skivat päron Recept från Kärlek, Oliver o Timjan Ugn 200 grader 5 dl rågflingor5 dl havregryn100 g mandel eller andra nötter 2 dl solroskärnor1 dl kokos 1 dl hela linfrön 1 dl råsocker 2 dl vatten 5 msk neutral olja En näve med små bitar av torkad aprikos samt mängd torkad banan efter önskemål
Så i helgen blir det fix hemma, brunch imorgon och sen middag hos svärföräldrarna. Tillsätt vatten och vin i grytan tillsammans med kalvfond, lagerblad, timjan och persilja
Släng in lite björnbär och sötman från majsmjöl så får ni brunchens mästare, björnbärsmuffins. Nu kör vi, jag har nämnt det tidigare, men nu är det dags för att ösa köttet med smör, färsk timjan och vitlök
Citron, svartpeppar, vitlök, timjan, rosmarin, korianderfrö, paprika, fänkål, lagerblad. På förmiddagen gick vi till restaurang Mezza Gurme på 25-metersgatan och åt en fantastiskt god brunch, den bästa vi fått här i Alanya. Vår brunch på Mezza Gurme… Kycklinggryta 4 port
Passar utmärkt som brunch så här i sommartider. timjan och basilika. Frittatas är helt enkelt fantastiska små skapelser – de är oerhört lätta att svänga ihop, ett mycket praktiskt sätt att använda rester och därtill både goda och vackra
Till brunch dagen efter lagade jag en grekisk musselgratäng med fetaost och en kålsallad med örter. Nyplockade örter, jag tog oregano, timjan och persilja
Det är det lättaste sommartillbehöret till det mesta – grillat, knytkalas, frukost, brunch… Och även om det bara tar ett par minuter så ser det fantastiskt ut och smakar friskt och jättegott