olivolja. Jag gjorde en rejäl brunch som jag startar dagen med. Bred på ett tunnt lager fransk senap på varje skiva och toppa dem sedan med hackad basilika, skivade tomater, skivad mozzarella, olivolja och en nypa finmald svartpeppar
Brödet blev ovanligt lyckat, satte en deg i fredagsnatt som fick kalljäsa i kylskåpet sen rullade vi små bullar som jag skårade, tjoffade över lite olivolja och sen flingsalt och gräddade dem tills de hade fått fin färg och lät så där knackigt ihåligt när man knackade dom på undersidan
Vi tyckte också att det passade bättre att steka i smör än olivolja, som Jamie använder. Inspirerad av Jamies mattidning och ett tips från Coop, Sara Begners brunchplåt, lagar vi en snabb helgbrunch allt i ett
Strimla lite sallad och paprika, ringla kallpressad avocadoolja eller olivolja över. Färgglad brunch. Nedanför inlägget har jag lagt ut det ungefärliga näringsvärdet på min brunch, en del råvaror fanns inte med så då har jag lagt till en likvärdig
Jag älskar brunch. Här kommer två recept från senaste hemmabrunchen. 1-2 dl olivolja (jag har mycket olivolja i, det behöver man såklart inte ha, enkelt sett vill du ha en fastare hummus-mindre olivolja, vill du ha en krämigare - mer olivolja. 1-2 dl olivolja (jag har mycket olivolja i, det behöver man såklart inte ha, enkelt sett vill du ha en fastare hummus-mindre olivolja, vill du ha en krämigare - mer olivolja
Idag är det tydligen brunchens dag och är det något jag älskar så är det brunch. Just söndagar brukar vi oftast göra hemmabrunch på och idag ville jag fixa något extra gott
Är egentligen min Sour Cream gjord på Macadamianötter istället för cashewnötter som jag smaksatt med ett par matskedar Näringsjäst, lite citron, kalpressad olivolja, salt och peppar
Perfekt även som brunch ihop med ett gott bröd som du kan doppa i såsen. 4 Ingredienser 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 msk olivolja ½ tsk harissa 1 burk körsbärstomater 1 tsk malen spiskummin salt och nymalen svartpeppar DESSUTOM 4 små ägg 4–6 bollar labneh-ost eller 100 g fetaost färsk koriander eller bladpersilja lite chiliflakes rostat bröd Instruktioner GÖR SÅ HÄR Sätt ugnen på 175 grader. 2 msk olivolja
olja till stekning (jag använde kokosolja och olivolja). Se där en brunch vi njöt av och gärna gör om snart igen, Jag strödde hackad salladslök och slätbladig persilja över för extra färg och piff
olivolja. Fräs spenaten i lite olivolja tills den mjuknar och all vätska kokat in. För mer än 30 år sedan liftade jag och en kompis ner till södra Frankrike
Garnera tallriken med bladpersilja, rucola, olivolja, jordgubbar, granatäppelkärnor, hasselnötter, tomat, rädisa, limeklyfta eller de grönsaker och bär du tycker bäst om
Imorgon ska vi på brunch. olivolja. Fräs på lök och vitlök i olivolja utan att det tar färg. olivolja. Häll ett lager olivolja som täcker botten på en panna
Hej vänner. Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiite mikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mitt liv inte har hängt på det i ett par dagar