Blanda smetana, buljong, broccoli, purjo, dill och citronsaft i en kastrull och småkoka en stund. ca 125 g broccoli i små buketter. 1/2 strimlad purjolök. ca 125 g broccoli i små buketter. 1/2 strimlad purjolök
Halvera och strimma purjon. 250 g broccoli (färsk el frusen). 2/3 purjolök (funkar även med 1 gul lök). Skär broccolin i små buketter och koka dem lätt (ca 5 min). 250 g broccoli (färsk el frusen). 2/3 purjolök (funkar även med
Dela purjon längs med och skölj den noga. Dela broccolin i mindre buketter och skiva rotstocken tunt. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs purjon en liten stund tills den blivit glansig, men inte fått färg
Skär broccolin i skivor och skär purjon i fina strimlor. 4 laxbitar á 150 grsesamfrön1 broccolihuvuden bit purjolök2 dl kokta svarta bönor3 msk vitvinsvinäger1 msk kallpressad rapsoljasalt & pepparBlanda i en skål. 1 broccolihuvuden bit purjolök
Dela sedan broccolin i buketter, stammen i skivor och strimla purjon. Stek broccolin försiktigt i smöret några minuter och låt sedan purjon fräsa med och bli mjuk och blanda sist i spenaten, krydda
Skölj och skiva purjon. Dela broccolin i mindre bitar. Lägg i fisken i stora munsbitar (dela så de passar) och broccolibuketter och koka i ca 5-10 minuter till. 1 purjolök. 400 g broccoli