De här bräseradefläskkotletterna måste du testa. Fläskkotletter är ju i ärlighetens namn inte särskilt spännande att äta… Torrt och ganska så smaklöst, tycker jag
Fläskkotletterna har brynts och fått fin färg. Ibland hittar jag riktigt fina fläskkotletter med ben utan bensplitter och där tjockleken på skivorna är 1,5 cm, då brukar jag behålla benen på under tillagning då de ger väldigt mycket smak och fettkappan ska skåras och också få ge smak till såsen
Fina fläskkotletter med ben och fettkappa fick bräsera i buljong med goda örtkryddor och lök, därefter silade jag såsen och kokade upp med grädde som kotletterna sen fick ligga i
4 fläskkotletter med ben. Snitta fettranden så kotletterna inte skålar sig vid stekningen. Salta och peppra kotletterna runt om och bryn dem runt om i fräst smör på näst högsta värme
Vi åt våra bräseradefläskkotletter med diablosås och couscousbollar. Bräsera fläskkotletter, alltså att bryna dem och sedan koka dem i lite vätska, gör kotletterna sådär härligt möra eftersom bräsering bryter ner fibrerna i köttet väldigt effektivt
BräseradeFläskkotletter i Porter med Stekt Lök. 1 kilo fina grytbitar i kyldisken på ICA. Visst är det lockande till att laga en mustig vintergryta såhär års när kylan kommit
Pressgurka är ju en klassiker till söndagssteken, köttbullarna och de bräseradefläskkotletterna. Pressgurka är ju en klassiker till söndagssteken, köttbullarna och de bräseradefläskkotletterna