Nytt brödbak idag. Ni som hittat till sidan tidigare vet att jag är svag för småbröd. Det är väldigt praktiskt att ha i frysen och tina precis så mycket som går åt
Idag slog jag till på bovetefrallor, mättande som sjutton. Jag är ingen bak-fantast, men även jag är beredd att anstränga mig ibland för att sprida doften av nybakat i stugan
Bovetefrallor. Jag försöker äta så mycket gluten och mejerifritt som möjligt. Då min mage är så känslig. Hittade ett toppenrecept förra veckan som jag gjorde om lite och bakade i helgen
Årets bästa frallor. Kanske inte så svårt då jag säkert inte ens bakat frallor detta året. Jag har mina perioder… I vilket fall som har jag varit sugen på att dra igång brödbak igen – och då är frallor så smidigt
Bakade bovetefrallor igår och var sugen på något smarrigt pålägg. Basilikan i fönstret hade växt till sig och jag hade precis inhandlat soltorkade tomater
God morgon. Hoppas att ni har sovit gott och att ni har vaknat upp utvilade. Jag ska snart göra mig redo för seminarium, så jag är på språng, men först tänkte jag lägga upp ett recept som kan vara värt att testa